Om oss

Massimo 

Zanas smakupplevelser

Hejsan!

Mitt namn är Zana och har varit kock i 16 år, under min period där jag jobbade på flertal restauranger har jag lärt mig maträtter delar av världen. 2014 bestämde min fru att vi skulle öppna eget verksamhet, vilken blev Massimo pizzeria i Norrköping. Som kock vill jag ha min egen syn på hur pizzor skall serveras. Idag är det mitt plikt att se till göra pizzor som vi mår bra, med färska råvaror, bra mjöl och så klart hantverk med passion som skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Jag välkomnar er till min värld.

Our Story

Zana är kocken som ville experimentera med nya smakkombinationer, förebilden var kocken Massimo Bottura på en 3-stjärnig krog i Italien. Efter att ha arbetat på 20 olika restauranger där priset gick föresmakupplevelser öppnades den första restaurangen vid namnet "Massimo" i Norrköping som snabbt blev Norrköpings stolthet. Zanas fortsätter utveckla smaker och tar maten till flera maträtter som du älskar. Du ska inte bli förvånad om du hittar marinerade oxfilé på din pizza eller upptäcka att det är kallpressad jungfruolja med smaksatt citroner under ditt berg av räkor. Vi Vägrar tumma på råvarornas kvalité ochsmakupplevelser som får människor att köra bil i timtal för att besöka Norrköpings stolthet som nu även finns i Linköping. Vi vill ge dig smakupplevelser som platser på stjärnkrogar och bröllop till rimligaprisklasser.

ZANAS PIZZA ska bli den självklara maträtten när du är hungrig.

Professional Chef & baker

Delightful Experience

Fresh ingredients